Den Gamle Butik

Den Gamle Butik i Ballen på Samsø

+45 7195 7260

Overnatning - Den Gamle Butik

Overnatning på Købmandsgården

Den Gamle Butik er en del af Købmandsgården, hvor der tilbydes overnatning. Købmandsgården er et charmerende bindingsværk fra 1800-tallet, og det er det perfekte sted at holde sin ferie lige midt i Ballen på Samsø. 

På Købmandsgården er der smukke, lyse lejligheder i forskellige størrelser med plads til op til 10 personer. På den måde kan I tage hele familien med til øen og overnatte på Købmandsgården. Lejlighederne har eget køkken og bad, og hvis I ønsker en ekstra opredning, er det også muligt.

Med den centrale placering  i Ballen midt på Samsø, er Købmandsgården et ideelt valg for jer, som gerne vil have kort afstand til stranden, caféer og butikker. Samtidig god mulighed for at udforske øen på cykel eller i bil.

Som overnattede på Købmandsgården er det nemt at smutte forbi Den Gamle Butik og hente morgenbrød eller booke et bord til aftensmaden, så I kan slappe af og nyde ferien og ikke tænke på madlavning.

På Købmandsgården kan man desuden leje selskabslokale til events, hvis I vil holde jeres næste fest på Samsø. Vi i Den Gamle Butik kan hjælpe med maden. 

Læs mere om overnatningsmuligheder på Købmandsgårdens hjemmeside her. 

Lyse værelser og skønne omgivelser i Ballen